Overnatting

SLANGEN SETER

slangen hyttegrendMed sin praktfulle fjellnatur ligger fjellstua midt i “smørøyet” for ferie såvel sommer som vinter. Slangen Seter ligger ved idylliske Slangenvannet, 8 km fra Skåbu sentrum og like før oppstigningen til Jotunheimen. Setra består av fjellstue, hyttegrend og fjellgård – alt samlet rundt et særpreget tun.

SKÅBU HYTTER OG CAMPING

skabu2011Skåbu Hytter og Camping er en idyllisk plass på gårdstun i naturskjønne og rolige omgivelser. Du kan nyte stillheten, naturen og den friske fjellufta, sommer og vinter. Skåbu er Norges høyestliggende bygdesamfunn. Området er rikt på kultur, friluftsliv og naruropplevelser.

SKÅBU HYTTEGREND

Ferie på Skåbu Hyttegrend.

Skåbu Hyttegrend ligger vakkert til ved fjellvannet Olstappen. 7 km av Skåbu sentrum og et steinkast fra Jotunheimvegen. Stedet, som har drevet med hytteutleie siden den første turisten kom hit i 1937, ligger meget fint og rolig til for den som ønsker å slappe av. Men området i og rundt Skåbu Hyttegrend er også ideelt for sport og utendørs aktiviteter. Omkringliggende elver, vann, åser, fjell og skoger egner seg ideelt for jakt, fiske og friluftsliv. Vi organiserer aktiviteter for stor og små, både sommer og vinter. Du kan delta i aktiviteter under oppsyn, eller du kan ta spennende turer på egenhånd, bl. a. kanoturer (med eller uten overnatting) flåte bygging, geocaching eller sykkelturer.

Velkommen til Skåbu Hyttegrend og ha et hyggelig opphold!  (Almenningsvegen, 2643 Skåbu, tel 46875619)

BUSTAD HYTTETUN

Er du ute etter et godt utgangspunkt for en ferie i nærheten av de vakre naturområdene: Jotunheimen, Rondane, Gudbrandsdalen og Peer Gyntvegen? Så er du hos oss på riktig adressen, fordi Bustad Hyttetun tilbyr deg helt møblerte, bra utstyrte hytter og er en flott utgangspunkt for en sommerferie eller en vinterferie i en overveldende natur. Fra alle typer aktiviteter i den praktfulle Bustad Hyttetun kan du ta hver tur du vil ta, muligheter er store… Et opphold på Bustad Hyttetun er absolutt anbefalt hvis du leter etter ro og vakker natur; for en uforglemmelig ferie i den urørte naturen hvor stilla er hørbar. Kom til Bustad Hyttetun og nyte et deilig opphold. Bustad Hyttetun(Austlivegen 39, 2643 Skåbu, tel 48241172) er helårsåpent…

RUTEN FJELLSTUE


Vi ligger langs Bjørnsonvegen. Flott turterreng i skog og høyfjell. Fra toppen av Ruten (1517 moh) kan du se 93 fjelltopper i Jotunheimen over 2000 moh.

Ruten Fjellstue ligger øverst i Espedalen og er opprinnelig en gammel seter til gården Søre Brenden i Skåbu. Espedalen er en sidedal til Gudbrandsdalen og ligger langs RV 255 mellom Peer Gynt Veien og Jotunheimveien.

SIKKILSDALSSETER

sikkilsdaloEn perle i Jotunheimen!

Vi ønsker våre gjester velkommen til fjells.

Mange gode turmuligheter på oppmerkede stier. Bryllup, selskaper, møter og ferie. Overnatting med frokost, lunsj og middag. Servering av rømmegrøt og fersk fjellørret.

Sikkilsdalsseter
2643 Skåbu
Telefon: 48 13 06 62 – Privat: 48 13 06 62

DALSETER HØYFJELLSHOTELL

Ble tegnet og bygget av arkitekt Øivind Lande i 1964. Sidefløyene i 4.etasje ble bygget på i 1976, samtidig som svømmebassenget havnet innendørs. Værelsene fikk en ansiktsløftning i 1993, og holder en enkel men god standard. I dag har vi 62 dobbeltrom og 26 enkeltrom. Rommene er fordelt på 4 etasjer. Det er heis sentralt midt i bygget.

I 1.etasje ligger resepsjonen, peisestuen og flere salonger til felles bruk, lekerom for barn samt plenumsal og møterom. I forbindelse med resepsjonen har vi også hotellets lille kiosk som selger postkort, frimerker, sjokolade, drikkevarer, souvenirer, skismørning mm. I underetasjen ligger spisesal og bar/festsal.